Lijkt het je leuk jouw talenten in te zetten voor het goede doel? Wil je graag bijdragen en meewerken aan een start-up in de jeugdzorg?

Stichting Voor de Helden is op zoek naar twee nieuwe helden!

 

Wie zijn wij?
Stichting Voor de Helden is opgericht vanuit de visie dat vernieuwing nodig is om de grote nood in de residentiële jeugdhulp in Amsterdam te lenigen. De Stichting heeft tot doel de bevordering van het welzijn van - en het creëren van (perspectiefbiedende) woonplekken voor - kinderen en jongeren van 12 tot en met 23 jaar met gedragsproblemen en hen te stimuleren en te ondersteunen in hun weg naar zelfstandigheid. Onze missie is om op een duurzame, kleinschalige, positieve en oplossingsgerichte wijze een bijdrage te leveren aan perspectiefbiedende opvangcapaciteit voor deze doelgroep in Amsterdam.

De Stichting is geboren in oktober 2016. Sindsdien hebben we veel gedaan om van start te kunnen. Het huis staat er nog niet, maar we zijn 2020 met frisse moed tegemoet getreden en hopen dit jaar het verschil te kunnen gaan maken. Met jouw hulp!

Wat zoeken wij?

Wij hebben onlangs een nieuwe voorzitter aangetrokken, maar we zijn nog op zoek naar een nieuwe penningmeester of secretaris. Het liefst met ervaring in de (jeugdzorg) en uit Amsterdam en omstreken. Bestuurservaring is een pré.
We komen één keer in de twee maanden bij elkaar om de voortgang te bespreken en nieuwe ideeën te genereren. De functies zijn onbezoldigd; wij doen dit voor het goede doel. Vooralsnog is de tijdsinvestering een paar uur per maand. Voor meer informatie: